Scholen zonder leerlingplafond

Op scholen zonder leerlingplafond mag een kind worden aangemeld en ingeschreven zodra het 3 jaar oud is. Deze scholen hebben voldoende plaats voor alle aanmeldingen. Op scholen zonder leerlingplafond moeten alle aanmeldingen worden toegelaten, tenzij de benodigde extra ondersteuning dat een kind nodig heeft, niet geboden kan worden.

 

Er wordt in de brief vanuit de gemeente verteld hoe ouder(s) hun kind kunnen aanmelden op een Haagse basisschool. Documenten die hierop betrekken hebben vindt u onder het kopje 'Voor ouders'.

 

Kinderen met geboortedatum 01 oktober 2018 t/m 30 september 2019 kunnen aangemeld worden tussen 01 oktober 2021 en 30 november 2022 binnen het aanmeldjaar 2021-2022.

 

Onder het kopje scholen zonder leerlingplafond treft u belangrijke Documenten aan en kunt u het Proces binnen een aanmeldperiode volgen.

 

Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers van de Onderwijs Servicedesk Haaglanden. Zij zijn van 9:00 tot 16:30 telefonisch te bereiken op 070-3156350.

Uiteraard kunt u ook per e-mail uw vraag stellen. Stuur dan een bericht naar servicedesk@aanmeldenpo.nl of vul het onderstaande formulier in door bij toelichting uw vraag te stellen. 

Nieuws

Preview foto
Nieuwsbrieven en recente e-mails AanmeldenPO
04 sep 2020 - Download hieronder de nieuwsbrieven en recente e-mails van AanmeldenPO.
Lees meer ›